Carfix-teknikere kan åpne og reparere elbilbatterier

Aktuelt

Carfix-teknikere kan åpne og reparere elbilbatterier. Flere av våre teknikere har nå oppnådd den høyeste sertifiseringen som finnes på arbeid med hybrid- og elbilbatterier.

Euro Norm 50110-1-sertifiseringen på nivå tre betyr at de trygt kan åpne og reparere batterier i hybrid- og elbiler.

Det er en høythengende sertifisering, og det er ikke mange teknikere hos frittstående verksteder som har den.

Sikker håndtering av elbilbatterier

Høyspentbatterier, som er i elbiler og hybridbiler, er høyteknologiske og kompliserte. Hvem som helst kan ikke åpne dem, og i alle fall ikke reparere dem.

Det kan være direkte farlig hvis noen uten tilstrekkelig erfaring og kunnskap prøver å jobbe på elbilbatterier.

Den nye sertifiseringen beviser at Carfix-teknikerne er godt kurset i helse, miljø og sikkerhet når det kommer til elbiler og batterier.

Eget senter for elbilteknologi

I Carfix er vi veldig opptatt av å være i forkant av den teknologiske utviklingen. Derfor har vi bygget opp et helt eget senter for moderne bilteknologi: Carfix Technology.

Senteret, som er samlokalisert med Carfix Os, sørger for at alle våre verksteder kan yte god, trygg og oppdatert service på alle elbiler og hybridbiler.

Gjennom Carfix Technology får alle teknikerne våre tilgang på programvare, kunnskap og kursing. Samtidig kan senteret selv ta seg av kompliserte saker – uten at kunden trenger å gå til merkeverkstedene.

Du kan derfor alltid være trygg når du leverer din elbil eller hybridbil til oss.

Problemer med din elbil? Vi hjelper deg!

Bilde av to Carfix-ansatte som holder på å reparere et elbilbatteri

Euro Norm 50110-1-sertifiseringen på nivå tre er et bevis på at Carfix-teknikerne trygt og sikkert kan åpne og reparere batterier i elbiler og hybridbiler.

keyboard_arrow_up