Om oss

Carfix er en moderne, norskeid verkstedskjede i rask vekst. På få år er det etablert 13 Carfix verksteder. Målet er etablering av ytterligere 2-3 verksteder i året. Kjeden har god økonomi.

Carfix er godkjente bilverksteder, med kompetanse til å diagnostisere og utføre reparasjoner på alle bilmerker. Vi har også fokus på el- og hybridbiler. Alle bilens garantier blir ivaretatt – slik at kunden er sikret trygg ferdsel og proff oppfølging, uansett situasjon.

Bilbransjen er for øvrig i en rivende teknologisk utvikling. Det settes stadig større krav til digital kompetanse og utstyr. For å møte denne utfordringen har vi etablert Carfix Technology AS. Dette er et selskap som skal støtte alle egne verksteder på soft/hardware teknologi.

Vår filosofi er enkel: Hos oss får kundene hyggelig og profesjonell hjelp akkurat når de trenger det.

Carfix-verkstedene er lokale verksteder, men med fordelene som følger med det å være en stor kjede: Ryddige og ordnede arbeidsforhold, en årlig sosial samling for alle som jobber i Carfix, fageksperter i ryggen og muskler til å sørge for at alle får løpende opplæring i ny teknologi.

I Carfix skal vi ha et åpent, positivt miljø. Både ansatte og kunder skal føle seg sett, hørt og møtt med respekt, vennlighet og profesjonalitet. En slik kultur, Carfix-kulturen, krever at alle bidrar. Derfor ønsker vi medarbeidere som ønsker, og som jobber for, det samme oss.

keyboard_arrow_up