Bilservice

Vi utfører originalservice på eller bilmerker og biltyper!

Som bileier er det viktigste du kan gjøre for bilen din å få utført jevnlig service på den. Bilen vil få økt levetid, og sjansene for større utlegg i fremtiden reduseres siden små problemer repareres etter hvert som de eventuelt oppstår. Å følge service-intervallen vil også være med på å øke bilens verdi. Avhengig av serviceintervall går vi over slitedeler, og kommer med anbefalinger – etter avtale med deg.

Vi garanterer grundig undersøkelse av ditt kjøretøy, og utbedring ved behov. Dette vil si at samtlige krav til kjøretrygghet er oppfylt og at bilen din vil fungere optimalt etter endt, godkjent bilservice hos oss. Våre mekanikere utfører effektiv diagnostisering og reparasjon, noe som gjør at vi er stolt over å kunne tilby kort ventetid og rask levering.

Nybilgarantien beholder du!

Vi kan utføre førstegangsservicen på din bil. Uansett hvilken merkevaregaranti du har, beholdes denne ved utført service hos oss iht. EU sine regler. Les mer om nybilgaranti

Vi tar service på alle bilmerker!

På grunn av dette har vi en bred kompetanse, og en enorm erfaring med de aller fleste biler. Vi utfører selvfølgelig alle servicer og vedlikehold i henhold til fabrikkspesifikasjoner.

For de merker som har det tilgjengelig, blir digitalt serviceskjema oppdatert.

Bilservice-program

Vi anbefaler at du som bileier følger bilens serviceprogram/intervaller. Med et utfylt servicehefte er det lettere å reklamere på feil i ettertid, og dessuten øker bilens verdi. Bilprodusentene har et serviceprogram som det er viktig å følge for å sikre garanti og reklamasjonsrettigheter på bilen. I serviceprogrammet inngår blant annet skifte av registerreim med tilbehør. Skiftes ikke denne viktige delen, risikerer man motorhavari dersom registerreimen går i stykker.

EU kontroll vs. service

EU-kontroll er i første rekke en sikkerhetskontroll. Denne kontrollen må ikke forveksles med en service.

Vi tar service på alle merker

keyboard_arrow_up