Ledige stillinger

Vi vokser og trenger flere flinke folk

Vil du jobbe i en fremtidsrettet og moderne verkstedkjede i vekst? Vi har ledige stillinger! Carfix trenger dyktige folk til våre 13 lokale verksteder.

Hos oss får du muligheten til å utvikle deg faglig i et positivt og åpent miljø. Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser.

Vår filosofi er enkel: Hos Carfix får kundene hyggelig og profesjonell hjelp akkurat når de trenger det.

Carfix-verkstedene er lokale verksteder, men med fordelene som følger med det å være en stor kjede. Vi har ryddige og ordnede arbeidsforhold, en årlig sosial samling for alle som jobber i Carfix, fageksperter i ryggen og muskler til å sørge for at alle får løpende opplæring i ny teknologi.

Vi skal ligge helt i front av utviklingen av bilteknologi. Derfor har vi startet vårt eget senter for diagnose og el- og hybridteknologi: Carfix Technology. Her har vi egne diagnoseteknikere som bistår verkstedene med vanskelige feilsøkinger. Slik sikrer vi at alle mekanikerne i kjeden hele tiden er oppdatert på den nyeste teknologien og at de alltid har de beste verktøyene for å hjelpe kundene.

I Carfix skal vi ha et åpent, positivt miljø og både ansatte og kunder skal føle seg sett, hørt og møtt med respekt, vennlighet og profesjonalitet. En slik kultur, Carfix-kulturen, krever at alle bidrar. Derfor ønsker vi medarbeidere som ønsker, og som jobber for, det samme oss. Sjekk ut våre ledige stillinger!

keyboard_arrow_up