Carfix Søgne

Bilde av utsiden av Carfix Søgne, med Carfix-profilering. Bygget er i 2 etasjer, og viser 3 verkstedsporter. Foran bygget står en varebil med Carfix-profilering.

Carfix Søgne er et veletablert bilverksted, som holder til i moderne lokaler i Søgne sentrum.

Carfix Søgne utfører service, mekaniske reparasjoner og EU-kontroll på alle bilmerker. Vår ambisjon er å bli bilistens foretrukne valg. Dette skal vi klare gjennom høy kompetanse og effektivitet hos våre medarbeidere, og ved å sette deg som kunde i fokus.

Vårt bilverksted er utstyrt med bransjens aller beste utstyr og verktøy, noe som gjør oss til en innovativ, tidsbesparende og effektiv partner for deg. Carfix Søgne har et dedikert team, som hele tiden kurses for å styrke kunnskaps- og kompetansenivået innen f. eks. elbil, hybrid- og elektronikkfeltet. Hos oss får du den beste kundeservicen, gode kvalitetsprodukter og de rette løsningene til din bil. Ring oss eller kom innom for en oversikt over vår kapasitet og priser. Vi er her for deg!

Akutt behov for hjelp?

Hos oss får du drop-in time! Har du glemt EU-kontrollen, trenger et hjulskift eller har et akutt problem med bilen? Stikk innom eller ring oss, så hjelper vi deg med:

EU-kontroll

Mekanisk diagnose, ved f.eks. ulyd i bilen

Elektronisk diagnose, ved f.eks. varsellys i dashbordet

Hjulskift

Lyspæreskift (med forbehold)

Kontakt oss:

Telefon+47 38 05 05 11
E-post: kundeservice@carfix.no
Besøksadresse: Linnegrøvan 17, 4640 Søgne

Her finner du oss:
Fra Hølleveien tar du inn på Linnegrøvan.Du følger veien, og etter svingen (til høyre) tar du inn på venstre side ved Fargerike, du finner oss rett bakenfor. Vi har parkering. Nærmeste busstopp finner du ved Nygårdsheia fotballbane

Våre åpningstider:
Mandag til fredag: 07.30 – 16.00.
Du kan hente og levere nøkkel i vår nøkkelautomat når det passer deg. Kode til automaten får du i kundemottaket.

En kjede i vekst

Carfix har en rekke ulike bilverksteder i Norge. Alle våre verksteder er godkjente, og har fokus på alle typer av service av alle
 bilmerker. Hovedoppgaven til våre mekanikere er å diagnostisere, utbedre og komme med anbefalinger som sikrer at din bil er trygg på veien – til enhver tid, og til alle årstider.

Betal når det passer – Carfix Bilkonto

  • La ikke en uventet reparasjon ødelegge planene dine
  • Faktura 30–60 dager uten gebyr!
  • Søk om ønsket kreditt direkte gjennom ditt nærmeste Carfix verksted.
  • Betal hele kjøpsbeløpet med en gang uten noen ekstra kostnader eller velg en fordelaktig delbetaling.
keyboard_arrow_up