Carfix Ål

Bilde av utsiden av Carfix Ål med Carfix-profilering. Til venstre på bygget er inngangen til kundemottaket, og til høyre tre verkstedsporter. Plassen utenfor er asfaltert.

Carfix Ål er et veletablert bilverksted, som holder til i moderne lokaler kun minutter fra Ål sentrum. Tidligere Ål Auto AS (Bosch Car Service).

Carfix Ål utfører service, mekaniske reparasjoner og EU-kontroll på alle bilmerker. Vår ambisjon er å bli bilistens foretrukne valg. Dette skal vi klare gjennom høy kompetanse og effektivitet hos våre medarbeidere, og ved å sette deg som kunde i fokus.

Vi er utstyrt med bransjens aller beste utstyr og verktøy. Dette gjør oss til en innovativ, tidsbesparende og effektiv partner for deg. Vi har et dedikert team, som hele tiden kurses for å styrke kunnskaps- og kompetansenivået innen f. eks. elbil, hybrid- og elektronikkfeltet. Hos oss får du den beste kundeservicen, gode kvalitetsprodukter og de rette løsningene til din bil. Ring oss eller kom innom for en oversikt over vår kapasitet og priser. Vi er her for deg!

Akutt behov for hjelp?

Hos oss får du drop-in time! Har du glemt EU-kontrollen, trenger et hjulskift eller har et akutt problem med bilen? Stikk innom eller ring oss, så hjelper vi deg med:

EU-kontroll

Mekanisk diagnose, ved f.eks. ulyd i bilen

Elektronisk diagnose, ved f.eks. varsellys i dashbordet

Hjulskift

Lyspæreskift (med forbehold)

Kontakt oss:

Telefon+47 32 08 59 20
E-post: kundeservice@carfix.no
Besøksadresse: Oppsjøvegen 3, 3570 Ål

Her finner du oss:
Fra Stasjonsvegen kjører du over broen og tar inn på Oppsjøvegen forbi Ål Kjøplag og VY busselskap, opp bakken og tar første vei til venstre og til venstre en gang til. Verkstedet er godt merket med Carfix ÅL, ligger på venstre side etter Røde Kors. Vi har parkeringsmuligheter. Nærmeste busstopp er lokalisert ved Ål Stasjon.

Våre åpningstider:
Mandag til fredag: 07.30 – 16.00
Du kan hente og levere nøkkel i vår nøkkelautomat når det passer deg. Kode til automaten får du i kundemottaket.

En kjede i vekst

Carfix har en rekke ulike bilverksteder i Norge. Alle våre verksteder er godkjente, og har fokus på alle typer av service av alle
 bilmerker. Hovedoppgaven til våre mekanikere er å diagnostisere, utbedre og komme med anbefalinger som sikrer at din bil er trygg på veien – til enhver tid, og til alle årstider.

Betal når det passer – Carfix Bilkonto

  • La ikke en uventet reparasjon ødelegge planene dine
  • Faktura 30–60 dager uten gebyr!
  • Søk om ønsket kreditt direkte gjennom ditt nærmeste Carfix verksted.
  • Betal hele kjøpsbeløpet med en gang uten noen ekstra kostnader eller velg en fordelaktig delbetaling.
keyboard_arrow_up