Garanti

Vi gir deg trygghet på veien!

Når du har fått utført arbeid eller kjøpt deler hos oss, gir vi deg trygghet på veien – også på biler med nybil-garanti.

Du beholder nybilgarantien – det er trygt å velge oss!

Er din bil innenfor nybilgarantien, kan du trygt ta servicen hos oss! Du beholder nybilgarantien, får lengre delegaranti enn de fleste originalforhandlere, og bilen er i trygge hender hos kompetente mekanikere som jobber på et verksted godkjent hos Statens Vegvesen.

Vi bruker alltid deler av originalkvalitet, og følger bilprodusentens serviceanbefalinger. Etter utført arbeid stempler/registrerer vi det i din servicebok, noe som sørger for et så enkelt bilhold som mulig.

Uansett hvilken merkevaregaranti du har, beholdes denne ved utført service hos oss iht. EU sine regler!

Delegaranti – 3 års garanti på alle deler kjøpt hos oss

Du får inntil 3 års garanti på alle deler kjøpt hos oss. I tillegg har du også 3 års garanti på fabrikasjonsfeil på selve delen, og 1 års garanti på arbeidet/monteringen. Vi bruker deler av høy kvalitet som passer til din bil, og som har lengre delegaranti enn det de fleste originale delene har.

Garanti på arbeid – Alt forskriftsmessig utført!

Du skal være trygg på at jobben som blir utført hos oss er av høyeste kvalitet. Derfor gir vi 12 måneders garanti på alt arbeid. Våre mekanikere er kompetente, bilinteresserte og tar vare på bilen din når den er inne hos oss.

Godkjent av Statens Vegvesen

Vi deltar jevnlig på kurs for å holde oss oppdatert, og vi er godkjent av Statens Vegvesen. Godkjenningen reguleres av forskrift om kjøretøyverksted, fastsatt av Vegdirektoratet. Forskriften stiller strenge krav til oss som profesjonelt verksted – i forbindelse med lokaler, kompetanse, teknisk utstyr og kvalitetsstyringssystem.

Når du leverer bilen din hos oss, kan du derfor være sikker på at alt arbeidet utføres i henhold til bilens service- eller reparasjonsanvisninger, og naturligvis med full garanti i følge forbrukerkjøpsloven.

keyboard_arrow_up