Carfix Os

Få tilbud kjapt og enkelt

Vi svarer deg innen en halvtime!
(innenfor våre åpningstider)

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Velkommen til Carfix Os!

Telefon+47 56 30 18 50
E-post: kundeservice@carfix.no
Besøksadresse: Industriveien 1, 5210 Os

Hos oss får du blant annet:

  • Drop-in-time
  • EU-kontroll på dagen
  • Originalservice på alle biler
  • Hjulskift på dagen

Våre mekanikere er blant annet eksperter på elbil-diagnose, dekk og bilglass, i tillegg til at de utfører alt av mekanisk arbeid.

Her finner du oss:

Fra Bergen på nye E39 tar du av mot Osøyro. I rundkjøringen tar du til høyre. I neste rundkjøring tar du til venstre, og i den tredje rundkjøringen tar du til venstre mot «gamleveien» til Bergen. Vi ligger da første vei til venstre like ved Uno-x Os. Vi har parkeringsmuligheter på hele fremsiden av bygget, både inn mot bygget og ut mot hovedveien, og på siden av bygget, ved vaskehallen. Busstopp er lokalisert like i nærheten, med hyppige avganger til Os sentrum og til Bergen (ca. hvert 30. min.)

Våre åpningstider:

Mandag til fredag: 07.30 – 16.00

Du kan hente og levere nøkkel i vår nøkkelautomat når det passer deg. Kode til automaten får du i kundemottaket.

Bilde av Carfix Os med Carfix-profilering. Kundemottaket er midt på bygningen, og tre verkstedsporter er helt til høyre. Det er en stor asfaltert innkjørsel.

Carfix Os er et veletablert bilverksted, som holder til i moderne lokaler i Bjørnafjorden kommune.

Carfix Os utfører service, mekaniske reparasjoner og EU-kontroll på alle bilmerker. Vår ambisjon er å bli bilistens foretrukne valg. Dette skal vi klare gjennom høy kompetanse og effektivitet hos våre medarbeidere, og ved å sette deg som kunde i fokus.

Vårt bilverksted er utstyrt med bransjens aller beste utstyr og verktøy, noe som gjør oss til en innovativ, tidsbesparende og effektiv partner for deg.

Kundeservice

Carfix Os har et dedikert team, som hele tiden kurses for å styrke kunnskaps- og kompetansenivået innen f. eks. elbil, hybrid- og elektronikkfeltet. Hos oss får du den beste kundeservicen, gode kvalitetsprodukter og de rette løsningene til din bil. Ring oss eller kom innom for en oversikt over vår kapasitet og priser. Vi er her for deg!

En kjede i vekst

Carfix har en rekke ulike bilverksteder i Norge. Alle våre verksteder er godkjente, og har fokus på alle typer av service av alle
 bilmerker. Hovedoppgaven til våre mekanikere er å diagnostisere, utbedre og komme med anbefalinger som sikrer at din bil er trygg på veien – til enhver tid, og til alle årstider.

Betal når det passer – Carfix Bilkonto

  • La ikke en uventet reparasjon ødelegge planene dine
  • Faktura 30–60 dager uten gebyr!
  • Søk om ønsket kreditt direkte gjennom ditt nærmeste Carfix verksted.
  • Betal hele kjøpsbeløpet med en gang uten noen ekstra kostnader eller velg en fordelaktig delbetaling.
keyboard_arrow_up