Carfix Arendal

Bilde av utsiden av Carfix Arendal med Carfix-profilering. Inngangen til kundemottaket er midt på bildet, og nøkkelautomatboks henger nede på veggen, på høyre side av inngangsdøren. Plassen utenfor er asfaltert.

Carfix Arendal er et veletablert bilverksted, som holder til i moderne lokaler kun minutter fra Arendal sentrum.

Carfix Arendal utfører service, mekaniske reparasjoner og EU-kontroll på alle bilmerker. Vår ambisjon er å bli bilistens foretrukne valg. Dette skal vi klare gjennom høy kompetanse og effektivitet hos våre medarbeidere, og ved å sette deg som kunde i fokus.

Vårt verksted er utstyrt med bransjens aller beste utstyr og verktøy, noe som gjør oss til en innovativ, tidsbesparende og effektiv partner for deg. Vi har et dedikert team, som hele tiden kurses for å styrke kunnskaps- og kompetansenivået innen f. eks. elbil, hybrid- og elektronikkfeltet. Hos Carfix Arendal får du den beste kundeservicen, gode kvalitetsprodukter og de rette løsningene til din bil. Ring oss eller kom innom for en oversikt over vår kapasitet og priser. Vi er her for deg!

Akutt behov for hjelp?

Hos oss får du drop-in time! Har du glemt EU-kontrollen, trenger et hjulskift eller har et akutt problem med bilen? Stikk innom eller ring oss, så hjelper vi deg med:

EU-kontroll

Mekanisk diagnose, ved f.eks. ulyd i bilen

Elektronisk diagnose, ved f.eks. varsellys i dashbordet

Hjulskift

Lyspæreskift (med forbehold)

Kontakt oss:

Telefon+47 37 17 91 91
E-post: kundeservice@carfix.no
Besøksadresse: Molandsveien 60A, 4846 Arendal

Her finner du oss:
Vi ligger i Molandsveien 60 like ved innkjørselen til Nye Stenklevvei, godt synlig fra veien. Innkjørsel har vi både fra Molandsveien og fra Nye Stenklevvei. Vi har gode parkeringsmuligheter, både utenfor bygget og oppe på taket. Nærmeste busstopp er i krysset, med avganger hvert 15. minutt.

Våre åpningstider:
Mandag til fredag: 07.30 – 16.00
Du kan hente og levere nøkkel i vår nøkkelautomat når det passer deg. Kode til automaten får du i kundemottaket.

En kjede i vekst

Carfix har en rekke ulike bilverksteder i Norge. Alle våre verksteder er godkjente, og har fokus på alle typer av service av alle
 bilmerker. Hovedoppgaven til våre mekanikere er å diagnostisere, utbedre og komme med anbefalinger som sikrer at din bil er trygg på veien – til enhver tid, og til alle årstider.

Betal når det passer – Carfix Bilkonto

  • La ikke en uventet reparasjon ødelegge planene dine
  • Faktura 30–60 dager uten gebyr!
  • Søk om ønsket kreditt direkte gjennom ditt nærmeste Carfix verksted.
  • Betal hele kjøpsbeløpet med en gang uten noen ekstra kostnader eller velg en fordelaktig delbetaling.
keyboard_arrow_up