Originalservice på alle biler

En årlig bilservice anbefales!

Som bileier er det viktigste du kan gjøre for bilen din å få utført jevnlig service på den. Bilen vil få økt levetid, og sjansene for større utlegg i fremtiden reduseres siden små problemer repareres etter hvert som de eventuelt oppstår. Avhengig av serviceintervall går vi over slitedeler, og kommer med anbefalinger – etter avtale med deg.

Vi garanterer grundig undersøkelse av ditt kjøretøy, og utbedring ved behov. Dette vil si at samtlige krav til kjøretrygghet er oppfylt og at bilen din vil fungere optimalt etter endt, godkjent service hos oss. Våre mekanikere utfører effektiv diagnostisering og reparasjon, noe som gjør at vi er stolt over å kunne tilby kort ventetid og rask levering.

Nybilgarantien beholder du

Vi kan utføre førstegangsservicen på din bil. Uansett hvilken merkevaregaranti du har, beholdes denne ved utført service hos oss iht. EU sine regler. Les mer om nybilgaranti

Vi tar service på alle merker!

Vi tar service på alle merker!

På grunn av dette har vi en bred kompetanse, og en enorm erfaring med de aller fleste biler. Vi utfører selvfølgelig alle servicer og vedlikehold i henhold til fabrikkspesifikasjoner.

For de merker som har det tilgjengelig, blir digitalt serviceskjema oppdatert.

keyboard_arrow_up