Bilde av Carfix-mekaniker som står under en bil som står på løftebukk. Han holder på å skru noe fast under bilen.

Originalservice på alle biler

Bestill time her

Få tilbud kjapt og enkelt

Vi svarer deg innen en halvtime!
(innenfor våre åpningstider)

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Trygghet for deg og din bil!

Som bileier er det viktigste du kan gjøre for bilen din å få utført jevnlig service på den. Bilen vil få økt levetid, og sjansene for større utlegg i fremtiden reduseres siden små problemer repareres etter hvert som de eventuelt oppstår. Dette vil også øke bilens verdi. Avhengig av serviceintervall går vi over slitedeler, og kommer med anbefalinger – etter avtale med deg. Kjører du elbil? Da er det greit å ha en ting i bakhodet: de har motorbrems. Dette fører til at bremsene brukes mindre, som igjen fører til at bremsene ruster. Uten en vedlikeholdsservice på bremsene kan du risikere at du må skifte ut bremsene før de er utslitt. Vi anbefaler derfor en årlig bremseservice.

Vi garanterer grundig undersøkelse av ditt kjøretøy, og utbedring ved behov. Dette vil si at samtlige krav til kjøretrygghet er oppfylt og at bilen din vil fungere optimalt etter endt, godkjent service hos oss. Våre mekanikere utfører effektiv diagnostisering og reparasjon, noe som gjør at vi er stolt over å kunne tilby kort ventetid og rask levering.

Nybilgarantien beholder du

Vi kan utføre førstegangsservicen på din bil. Uansett hvilken merkevaregaranti du har, beholdes denne ved utført service hos oss iht. EU sine regler. Les mer om nybilgaranti

Vi tar originalservice på alle merker!

På grunn av dette har vi en bred kompetanse, og en enorm erfaring med de aller fleste biler. Vi utfører selvfølgelig alle servicer og vedlikehold i henhold til fabrikkspesifikasjoner.

For de merker som har det tilgjengelig, blir digitalt serviceskjema oppdatert.

Ler mer her.

keyboard_arrow_up