Carfix bilverksted Osøyro

Få tilbud kjapt og enkelt

Vi svarer deg innen en halvtime!
(innenfor våre åpningstider)

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Ditt lokale verksted på Osøyro

Telefon+47 56 30 72 55
E-post: kundeservice@carfix.no
Besøksadresse: Mobergsbakken 2, 5200 Os

Vi tilbyr blant annet disse tjenestene:

  • Drop-in-time
  • EU-kontroll på dagen
  • Originalservice på alle biler
  • Hjulskift på dagen

Våre mekanikere er blant annet eksperter på elbil-diagnose, dekk og bilglass, i tillegg til at de utfører alt av mekanisk arbeid.

Her finner du oss:

Vi er lokalisert i Os sentrum, rett ved Os kai, mellom Esso og Turistinformasjonen (og Peppes). Vi har noen få parkeringsplasser rett utenfor, inn mot kundemottaket. Os bussterminal er like ved, med avganger til Bergen minimum hvert 30. min. Her går det også buss til Hatvik og Halhjem.

Våre åpningstider:

Mandag til fredag: 07.30 – 16.00

Du kan levere nøkkel til Esso stasjonen mellom kl. 06.00-23.00
Du kan levere og hente nøkkel til kundemottaket i åpningstiden vår.

Bilde av utsiden av bilverkstedet Carfix Osøyro

Carfix Osøyro – et moderne bilverksted i Os sentrum

Carfix Osøyro er et veletablert bilverksted, som holder til i moderne lokaler i Os sentrum. Tidligere MB-Bilkompetanse AS (Bosch Car Service)

Carfix Osøyro utfører service, mekaniske reparasjoner og EU-kontroll på alle bilmerker. Vår ambisjon er å bli bilistens foretrukne valg. Dette skal vi klare gjennom høy kompetanse og effektivitet hos våre medarbeidere, og ved å sette deg som kunde i fokus.

Vårt bilverksted er utstyrt med bransjens aller beste utstyr og verktøy, noe som gjør oss til en innovativ, tidsbesparende og effektiv partner for deg. Carfix Osøyro har et dedikert team, som hele tiden kurses for å styrke kunnskaps- og kompetansenivået innen f. eks. elbil, hybrid- og elektronikkfeltet. Hos oss får du den beste kundeservicen, gode kvalitetsprodukter og de rette løsningene til din bil. Ring oss eller kom innom for en oversikt over vår kapasitet og priser. Vi er her for deg!

Kundeservice

Carfix Osøyro har et dedikert team, som hele tiden kurses for å styrke kunnskaps- og kompetansenivået innen f. eks. elbil, hybrid- og elektronikkfeltet. Hos oss får du den beste kundeservicen, gode kvalitetsprodukter og de rette løsningene til din bil. Ring oss eller kom innom for en oversikt over vår kapasitet og priser. Vi er her for deg!

En kjede i vekst

Carfix har en rekke ulike bilverksteder i Norge. Alle våre verksteder er godkjente, og har fokus på alle typer av service av alle
 bilmerker. Hovedoppgaven til våre mekanikere er å diagnostisere, utbedre og komme med anbefalinger som sikrer at din bil er trygg på veien – til enhver tid, og til alle årstider.

Betal når det passer – Carfix Bilkonto

  • La ikke en uventet reparasjon ødelegge planene dine
  • Faktura 30–60 dager uten gebyr!
  • Søk om ønsket kreditt direkte gjennom ditt nærmeste Carfix verksted.
  • Betal hele kjøpsbeløpet med en gang uten noen ekstra kostnader eller velg en fordelaktig delbetaling.
keyboard_arrow_up