Carfix Øyro

Bilde av utsiden av Carfix Øyro med Carfix-profilering. Det er to verkstedsporter og inngang til kundemottaket til høyre. På venstre siden ser man utløpet av Oselven, og bryggen der det står noen benker.

Carfix Øyro er et veletablert bilverksted, som holder til i moderne lokaler i Os sentrum. Tidligere MB-Bilkompetanse AS (Bosch Car Service)

Carfix Øyro utfører service, mekaniske reparasjoner og EU-kontroll på alle bilmerker. Vår ambisjon er å bli bilistens foretrukne valg. Dette skal vi klare gjennom høy kompetanse og effektivitet hos våre medarbeidere, og ved å sette deg som kunde i fokus.

Vårt bilverksted er utstyrt med bransjens aller beste utstyr og verktøy, noe som gjør oss til en innovativ, tidsbesparende og effektiv partner for deg. Carfix Øyro har et dedikert team, som hele tiden kurses for å styrke kunnskaps- og kompetansenivået innen f. eks. elbil, hybrid- og elektronikkfeltet. Hos oss får du den beste kundeservicen, gode kvalitetsprodukter og de rette løsningene til din bil. Ring oss eller kom innom for en oversikt over vår kapasitet og priser. Vi er her for deg!

Akutt behov for hjelp?

Hos oss får du drop-in time! Har du glemt EU-kontrollen, trenger et hjulskift eller har et akutt problem med bilen? Stikk innom eller ring oss, så hjelper vi deg med:

EU-kontroll

Mekanisk diagnose, ved f.eks. ulyd i bilen

Elektronisk diagnose, ved f.eks. varsellys i dashbordet

Hjulskift

Lyspæreskift (med forbehold)

Kontakt oss:

Telefon+47 56 30 72 55
E-post: kundeservice@carfix.no
Besøksadresse: Mobergsbakken 2, 5200 Os

Her finner du oss:
Vi er lokalisert i Os sentrum, rett ved Os kai, mellom Esso og Turistinformasjonen (og Peppes). Vi har noen få parkeringsplasser rett utenfor, inn mot kundemottaket. Os bussterminal er like ved, med avganger til Bergen minimum hvert 30. min. Her går det også buss til Hatvik og Halhjem.

Våre åpningstider:
Mandag til fredag: 07.30 – 16.00
Du kan levere nøkkel til Esso stasjonen mellom kl. 06.00-23.00
Du kan levere og hente nøkkel til kundemottaket i åpningstiden vår.

En kjede i vekst

Carfix har en rekke ulike bilverksteder i Norge. Alle våre verksteder er godkjente, og har fokus på alle typer av service av alle
 bilmerker. Hovedoppgaven til våre mekanikere er å diagnostisere, utbedre og komme med anbefalinger som sikrer at din bil er trygg på veien – til enhver tid, og til alle årstider.

Betal når det passer – Carfix Bilkonto

  • La ikke en uventet reparasjon ødelegge planene dine
  • Faktura 30–60 dager uten gebyr!
  • Søk om ønsket kreditt direkte gjennom ditt nærmeste Carfix verksted.
  • Betal hele kjøpsbeløpet med en gang uten noen ekstra kostnader eller velg en fordelaktig delbetaling.
keyboard_arrow_up