Bilde av Carfix-mekaniker som holder på en diagnosetester. Han holder på å utføre en elektronisk diagnose på en elbil. Vi tar originalservice på alle elbiler.

Originalservice på alle elbiler

Bestill time her

Få tilbud kjapt og enkelt

Vi svarer deg innen en halvtime!
(innenfor våre åpningstider)

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Vi er spesialist på elbil!

Som bileier er det viktigste du kan gjøre for bilen din å få utført jevnlig service på den. Bilen vil få økt levetid, og sjansene for større utlegg i fremtiden reduseres siden små problemer repareres etter hvert som de eventuelt oppstår. Dette vil også øke verdien på bilen din. Avhengig av serviceintervall går vi over slitedeler, og kommer med anbefalinger – for at du skal kjøre trygt. Hos oss vil du få beskjed dersom det ligger inne en serviceoppdatering, eller en garantiinnkalling på bilen din.

En utfordring med elbil er at de har motorbrems. Dette fører til at bremsene brukes mindre, som igjen fører til at bremsene ruster. Uten en vedlikeholdsservice på bremsene kan du risikere at du må skifte ut bremsene før de er utslitt. En årlig bremseservice vil kunne redusere unødvendige kostnader.

Vi garanterer grundig undersøkelse av ditt kjøretøy, og utbedring ved behov. Dette vil si at samtlige krav til kjøretrygghet er oppfylt og at bilen din vil fungere optimalt etter endt, godkjent service hos oss. Våre mekanikere utfører effektiv diagnostisering og reparasjon, noe som gjør at vi er stolt over å kunne tilby kort ventetid og rask levering.

Nybilgarantien beholder du

Vi kan utføre førstegangsservicen på din bil. Uansett hvilken merkevaregaranti du har, beholdes denne ved utført service hos oss iht. EU sine regler. Les mer om nybilgaranti

Vi tar originalservice på alle elbilmerker!

På grunn av dette har vi en bred kompetanse, og en enorm erfaring med de aller fleste elbiler. Vi utfører selvfølgelig alle servicer og vedlikehold i henhold til fabrikkspesifikasjoner.

For de merker som har det tilgjengelig, blir digitalt serviceskjema oppdatert.

Vi kan reparere elbilbatteri!

Les mer her

keyboard_arrow_up